Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhatervezés képes leírás: Kerti - Scavolini [2. oldal]
részletek »

Konyhatervezés: Kerti - Scavolini [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: konyhabutor.tlap.hu » Konyhatervezés
Keresés
Találatok száma - 30 db
Kerti konyha - Kemenceépítés

Kerti konyha - Kemenceépítés

A beltéri kemence tökéletesen kiegészíti a kültéri kemencéket. Amíg nyáron nem célszerű a beltéri kemencék használata a lakásban jelentkező veszteséghő nem kívánt hatásai miatt, a jól elhelyezett kültéri kemence...

Konyhabútor Szakportál

Konyhabútor Szakportál

Konyhatervezési alapismeretek Konyhánk megtervezése során több fogalmat nem árt, már az elején letisztázni, és eszerint terveztetni a készülő konyhánkat. Ezek közül most a konyhaergonómiával foglalkozunk: A konyhaergomómia egészen egyszerűen azt jelenti, hogy a konyhában dolgozó háziasszony ( vagy aki a konyhát használja) testméreteihez igazítjuk a konyhabútor alsó és felső elemeinek magasságát. Ezenkívül meg kell említenünk a beépítendő gépek magasságának helyét is. Néhány gondolat erről a témáról: A konyhabútort leginkább használó személy magasságához igazíttassuk az alsó elemek magasságát úgy, hogy a munkapult magassága a felhasználó behajlított könyökétől (álló helyzet, kar leengedett állapotból derékszögben behajlítva) számítva 10-15 cm-rel lejjebb legyen a munkapultunk teteje. Két területet változtathatunk magasságban ehhez a magassághoz (munkapult magasság) viszonyítva: -a főzőlapot ettől lefelé 5-10 cm-t -a mosogatótálcát ettől felfelé 5-10 cm-t A konyhabútor felső elemének magasági méretét pedig a felhasználó álló helyzetben kinyújtott karral késnyelmesen elérhető magassága határozza meg, itt legyen a legfelső polc. Ha ezeket az alapokat figyelembe vesszük, akkor...

Konyhabútor tervezés, olasz konyhabútor

Konyhabútor tervezés, olasz konyhabútor

Konyhabútor tervezés felsőfokon! Van, hogy néhány nap alatt sikerül elkészíteni egy konyhabútor tervet, de számos alkalommal az egyedi igények miatt hosszabb idő alatt készülnek el. Ebben az esetben minden részletet kidolgozunk, és több időbe kerül a lépésenként egyeztetni a megrendelővel. Széles körű termék választékunkkal és egyéb szolgáltatásainkkal biztosítjuk vásárlóinknak a szakszerű konyhabútor tervezés alapos kivitelezését, és ezen termékek vásárlását.

Konyhabútor tervezése

Konyhabútor tervezése

Minőségi konyhagépet, egyedi konyhabútort szeretnél? Profi konyhabútor tervezés, konyhai berendezések webáruháza. A profi konyhabútor tervezés a konyhai berendezések kiválasztásával kezdődik. Válassz nálunk a legjobb konyhagépekből! Ha nálunk vásárolsz, garantáljuk, hogy tökéletesen elégedett leszel, mert ha bármilyen problémád adódik a termékkel, megoldjuk: * Ha 3 NAPON BELÜL gondolod meg magad, minden indoklás nélkül visszavásároljuk a terméket, vagy kicseréljük egy másikra, ami jobban megfelel Neked. * Ha 8 NAPON BELÜL jelzed, hogy problémád van a termékkel, visszaadjuk az árát, vagy becseréljük egy megfelelőbb termékre, és természetesen szakmai segítséget nyújtunk a kiválasztásban. * 2 ÉVEN BELÜL teljes garanciát vállalunk az üzembiztos működésre, a készülék garanciális javítására. Tehát van időd kipróbálni a készüléket, és eldönteni, hogy megfelelő-e, így nyugodtan dönthetsz, mert a döntésed később megváltoztathatod! Ezért nem csak a konyhabútorokhoz, de a konyhagépekhez is kiválóan értünk. Nézz körül az áruházban! Ha több konyhagépet szeretnél vásárolni, kedvezményre számíthatsz,kérj személyre szóló árajánlatot!

Konyhabútor tervező

Konyhabútor tervező

Egyedi konyhabútorok készítése, a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Cégünk folyamatos akciókat biztosít, minden új, és már meglévő megrendelője számára. A bútorok tervezését és kivitelezését, öt főállású szakember készíti el az Ön egyedi elképzelése alapján. Szeretettel várjuk bemutatótermünkben vagy műhelyünkben, ahol munkalapok, konyhai szerelvének széles választékából választhatja ki a legmegfelelőbb konyhabútor összeállítást.

Konyhai kiegészítők - Mikonyhánk

Konyhai kiegészítők - Mikonyhánk

Minőségi konyhai kellékeket keres kedvező áron? Jó helyen jár! A Mi konyhánk nem csak kereskedőkkel, hanem magánszemélyekkel is foglalkozik, s webshopján keresztül értékesíti termékeit. Itt bográcsok, fazekak, lábosok, bögrék, kerámia termékek, konyhai kiegészítők, szilikon eszközök, fa termékek és még sok másfajta, a konyha területén igazán hasznos eszközök várják látogatóinkat, s folyamatosan bővülő kínálattal. Célunk, hogy minden vevőnk igényeit ki tudjuk elégíteni, és megtalálhassa nálunk a neki legmegfelelőbb konyhai eszközét. Részletekért, kérem látogasson el weboldalunkra, böngéssze webshopunkat, érdeklődjön s rendeljen tőlünk.

Konyhatervezési tippek

Konyhatervezési tippek

Szolgáltatásaink: * Lapszabászat, élzárás: Ha önállóan szeretné megvalósítani elképzeléseit, segítséget adunk a tervezésben, méretre vágjuk a tervek alapján a bútorlapokat, illetve a kiegészítőket és kötőelemeket is megvásárolhatja nálunk szakértő kollegáink segítségével. Kérje lapszabászati árajánlatunkat. * Bútoripari termékek értékesítése: Termékkatalógusunkból kedvére válogathat és azonnal vásárolhat is. * Egyedi bútorkészítés: Ön elképzeli, mi megtervezzük és kivitelezzük álmai bútorait. * Egyéb asztalos munkák: Fal- és lépcső burkolatok, fa szerkezetek készítése. * Szaktanácsadás: Szívesen állunk rendelkezésére régi bútoraihoz, új kiegészítők megtervezésében, vagy irodájának teljes berendezésében, a legjobb térkihasználás mellett. * Házhoz szállítás: 100.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes házhoz szállítjuk és a helyszínen összeszereljük a bútorokat.

MEMA műhely - 3D látványtervezés

MEMA műhely - 3D látványtervezés

3D Látványtervezés, lakberendezés, konyhák látványtervei, színtervek, stílus és anyagvariációk, bútorozási tervek is megtalálhatók az oldalon. Konyhatervezésnél hasznos ötleteket meríthetünk az oldalról.

Meranti - Egyedi konyhabútor

Meranti - Egyedi konyhabútor

Belső ajtók, bútorok, falburkolatok készítése. Irodák, éttermek, kávézók, üzletek berendezése, az ötletektől a tervezésen át a kivitelezés ellenőrzéséig. Mottónk: Otthonunk nem más, mint tárgyakban, terekben elmesélt személyiséglenyomat, múltunk és jelenünk, emlékeink és vágyaink együtteséből kialakuló tér sőt életérzés.

Hirdetés
Milyen a jó konyha? - Tippek, trükkök

Milyen a jó konyha? - Tippek, trükkök

A konyha átalakítása, különösen ha a mosogatót vagy a tűzhelyet is át kell helyezni, sokkal nagyobb fölfordulással és pénzzel jár, mint például a nappali átrendezése. Ha elsőre elrontjuk, évekre megpecsételhetjük sorsunkat. Hogy legalább a nagyobb melléfogásokat elkerüljük, fölkerestük Scheiber Katalint, a Vitalitas Bútorgaléria vezetőjét, aki nemcsak építészmérnök, de négygyermekes családanyaként tapasztalt háziasszony is. Ő adott néhány jó ötletet az Alon.hu olvasóinak.

Mindent a kültéri konyhákról

Mindent a kültéri konyhákról

A Jován-Holczer Kerti Konyha nemcsak kerti sütők és grillek építésével foglalkozik, komplett megoldást kínálunk a szabadban végzett sütéshez és főzéshez. A kerttervezés és -építés feladatait is elvégezzük a tereprendezéstől a rendszeres ápolásig. Így Ön a lehető legnagyobb kényelem mellett élvezheti a kőgrill vagy a kerti kemence körül töltött nyári estéket. A szabad ég alá épített, kültéri konyha minden olyan funkciót magáénak tudhat, amit a lakásban található konyhák is. Készítse el kedvenc ételeit friss levegőn!

Pedestal Hungary - A bútorgyártó

Pedestal Hungary - A bútorgyártó

Konyhabútorok, gardróbok, rattan bútorok tervezése és gyártása egyedi igények szerint. Ingyenes látványtervezés minden általunk felmért konyhabútorról. Célunk nem a legdrágább és a legexluzívabb bútorok előállítása, hanem az igényes, jó megjelenésű, egyediséget tükröző mobíliák elkészítése reális áron akár az Ön otthonába is. Termékeink minden korosztály igényeihez igazíthatóak, hiszen előzetes felmérés, látványterv készül minden egyes konyhabútorról, amely előre láttatja a kész bútorzat méretarányos rajzát. Az egyedi méretek korlátlan szabadsága nem köti meg tervezők kezét, és az Ön fantáziáját sem szoríthatja szabványok és kész termékméretek közé. Konyháinkhoz közvetlen ajánlatként kínáljuk, az olaszországi ARDO cég beépíthető energiatakarékos konyhai készülékeit, amelyek kitűnő ár-érték arányt képviselnek a Magyarországon kapható konyhatechnikák között.

Scavolini olasz konyhabútorok tervezése

Scavolini olasz konyhabútorok tervezése

Látogassa meg az olaszok által legkedveltebb Scavolini új honlapját. Nézze meg a modern és klasszikus fotókat és töltse le a konyha katalógust, hogy az segítsen Önnek abban, hogy kiválassza Scavolini konyháját.

Tuti menü