Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhatervezés képes leírás - Konyhabútor.tlap.hu
részletek »

Konyhatervezés - Konyhabútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyhabutor.tlap.hu » Konyhatervezés
Keresés
Találatok száma - 30 db
A konyha

A konyha

Az emberré válás egyik feltétele biztos, hogy az a tevékenység lehetett, amikor az őseink a természetből megszerzett táplálékból ételt készítettek. Ez a tevékenység mára művészetté formálódott, melyet szakácsművészetnek neveznek. E művészet tárgya a nyers táplálék, eszköze a különféle főzőeszközök, és felszerelések, míg művelője a szakács, helye pedig a konyha. A XX. sz. végére a konyha berendezése a lakberendezés kiemelt témaköre lett, ezért mi is kiemelt helyen igyekszünk foglalkozni különféle konyhák különféle berendezési lehetőségeivel. Míg a sütés - főzés századunk közepéig a cselédség feladata volt, napjainkban sok ember szórakozása, szabadidős elfoglaltsága, és a házigazda dicshimnuszát növelő feladat. A XIX. sz. végén még többnyire női elfoglaltság, de ma már egyre több férfi húzza ki magát, ha egy- egy vendéglátás után megdicsérik a ház főztjét. Talán ebből is adódik, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítunk a konyha kiépítésére és berendezésére. Nem ritka ma már, ha egy jól felszerelt konyha berendezése többe kerül, mint a ház más helyiségeinek berendezése. Kérjük látogasson el oldalunkra a cikk folytatásáért!

A konyha kialakítása

A konyha kialakítása

A konyha kialakítása nagyon fontos számunkra, hiszen napjaink itt kezdődnek és rendszerint itt végződnek. A reggeli tea elfogyasztása, a vacsora készítése közben érkezik haza a család nagyja és biztos, hogy a konyhában kezdődnek el a tartalmas beszélgetések.

A konyhatervezés technikai sorrendje

A konyhatervezés technikai sorrendje

A technológiai sorrend igen logikus: Tárolás - Előkészítés - Tisztítás - Összeállítás - Főzés - Tálalás Tárolás: Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy először a kamra és a hűtő legyenek kéznél. Nem árt ha ezek a konyha bejáratához közel helyezkednek el, hogy a bevásárolt cuccokat könnyen elpakolhasd. Előkészítés: ezt kövesse egy munkapult felület, ahol előkészítheted a nyersanyagot. Ez legyen minimum egy 60-as elem. Tisztítás: az előkészítő részt követi a mosogató. Logikus, hogy a nyers húst, zöldséget, stb. megtisztítod, pucolod, hámozod.

Akrilux

Akrilux

Cégünk, a Wood-Stock 2000 Bt. fő tevékenységi köre a legkülönfélébb konyhabútor-alapanyagok forgalmazása. A corian, montelli, marotte és zodiaq minőségi, különleges, de mégis megfizethető alapanyagok kiváló szolgálatot tesznek sok éven keresztül, és konyhája ékkövei lehetnek. Masszív kialakításuknak köszönhetően nem kell tartania az erősebb külső hatások által okozott sérülésektől, így ideális választás konyhabútorokhoz, és a lakás egyéb részeibe is. Látogassa meg weblapunkat a részletekért és elérhetőségeinkért!

Attase Kft

Attase Kft

Az Attase Kft az ország egyik legrégebbi konyhatervezéssel foglalkozó vállalkozása. Éttermek, szállodák, irodák konyhájának megtervezése mellett vállaljuk a betervezett készülékek leszállítását és beüzemelését is betanítással együtt. Az Attase Kft az ország egész területét lefedő szerviz hálózattal rendelkezik és raktárkészletünk az általunk forgalmazott nagykonyhai gépek és berendezések cserealkatrészeit is tartalmazza. Így nyújtunk teljes körű megoldást a hazai vendéglátósoknak. Bemutató termünk és raktárunk a 13. kerületben található az Apály utca 3 szám alatt. Nyitva tartásunk minden hétköznap 08-tól 17 óráig illetve minden szombaton 09-től 13 óráig.

Bútor Creator - konyhabútor tervezés

Bútor Creator - konyhabútor tervezés

Vállaljuk konyha-, előszobabútorok, beépített- és ruhásszekrények, polcok, íróasztalok és ágyak 3Dimenziós számítógépes tervezését, legyártását/elkészítését és beszerelését egyedi méretben, az Ön igényei szerint, natúr vagy pácolt tömör fenyőfából, tetszőleges színű laminált bútorlapból és vákumfóliás MDF-ből, 4-6 hét alatt. 2 év garanciával. Szolgáltatásaink az ötlettől a teljes megvalósításig terjednek. A folyamat a legtöbb esetben a helyszíni felméréssel kezdődik, amely során felmérjük az igényeket és a helyi adottságokat, illetve javaslatot teszünk a megvalósítás lehetőségeire. Ez a szolgáltatás Budapest területén belül ingyenes. Ezt követi az árajánlat adás, ami alapján Ön minden kockázat nélkül eldöntheti, hogy szeretné-e megrendelni a bútort. A megrendelést kb. 50% előleg befizetésével lehet elindítani. Ezt követően a bútorról egy pontos 3 dimenziós rajz készül, amelyet szükség esetén addig módosítunk, amíg az Ön számára tökéletes nem lesz. A rajz jóváhagyását követően elkezdjük a bútor legyártását, amely bonyolultságtól és mennyiségtől függően 4-6 hét alatt elkészül. Végül a kész bútort házhoz szállítjuk és szükség esetén a helyszínen összeszereljük.

CAD Bútor - Tervezés határok nélkül

CAD Bútor - Tervezés határok nélkül

Ma már szinte elképzelhetetlen a munka számítógép és megfelelő szoftver nélkül. A CAD Bútor rendszer - moduljai: Konyha (Stúdió, Standard, Max), Optima, Interior, Decor; kiegészítései: Szekrény szerkesztő, Burkolólap adatbázis készítő, Export 3D, Galéria - tökéletes eszköz az egyéni tervezőknek, konyha- és fürdőszoba stúdióknak és a bútorgyártó cégeknek egyaránt. Az egyes moduloknak köszönhetően a tervek, árajánlatok és a fényképminőségű látványtervek gyorsan és pontosan elkészíthetőek a bútorokról, burkolatokról vagy bármely belsőépítészeti elemekről. A méretezett műszaki dokumentációk automatikus elkészítése és a rajzelemek utólagos módosításai teszik könnyebbé az elemek elhelyezését és szerkesztését. A tervezési folyamatok egyszerűsége és gyorsasága biztosítja, hogy a szoftver fejlett eszközként támogassa a felhasználót a tervezés folyamatában.

Coninvest

Coninvest

A Coninvest egy lassan 20 éve működő Konyhatechnológiával és Belső építészettel foglalkozó Budaörsi cég, napjainkra több száz elégedett ügyféllel a háta mögött. Szolgáltatásaink a legkülönbözőbb igényeket is kielégítik legyen az egy tesztgép kérése vagy egy elromlott készülék szervizelése. Alkalmazottaink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt hogy mindig a legmodernebb technológiával szolgálhassuk ki önöket. Ehhez kapcsolódóan természetesen mindig a legmodernebb eszközöket alkalmazzuk és bocsátjuk az ügyfelek rendelkezésére. A Coninvest a 21. századi konyhatechnológia elkötelezett híve. Gazdaságos, energiatakarékos és környezetbarát termékeink mára a gasztronómia nélkülözhetetlen elemei. Az általunk kínált hűtők, ételszállítók, kávégépek, Panasonic mikrohullámú sütő vagy éppen pizza készítéséhez szükséges gépek a minőség és a korszerű technológia legmegbízhatóbb vívmányai. A korszerűség jegyében a legújabb indukciós és sous vide technológiával dolgozunk. Munkánk során rendszeresen a Pacojet termékeit használjuk, valamint egyedül nálunk találkozhat az OEM pizza system termékeivel.

Diétás konyha

Diétás konyha

A fogyókúrázók nagy része tudja, hogy mennyire fontos a helyes táplálkozás és a testmozgás. Kevesen tudják viszont azt, hogy a környezetünk is hatással lehet a súlycsökkentésünkre. Ott van például a konyha ahol elkészítjük és elfogyasztjuk az ételt legyen az diétás, vagy ?hízókúrás?. Van 3 szempont amit ha figyelembe veszünk konyhánk kialakításánál, akkor az segítségünkre lesz a fogyókúránk során! A legjobb ha a konyhánkba minél több természetes fény szűrődik be, ha erre nincs módunk akkor kerülendő az erős hideg fény alkalmazása az étkezések során. Az erős fény stressz hormont termel, mely feszülté tesz minket. Ennek következtében kapkodva, habzsolva fogjuk bekapni az ebédet vagy a vacsorát, pedig tudjuk fontos, hogy lassan együnk és kiélvezzünk minden falatot. Az agyunknak 20 percre van szüksége, hogy a jóllakottság üzenetét közvetítse szervezetünknek. Lehetőség szerint étkezzünk félhomályban, mely nyugtatólag hat Ránk.

Hirdetés
Egyedi bútorkészítés,lapszabászat

Egyedi bútorkészítés,lapszabászat

Egyedi konyhabútor tervezés,egyedi megoldások, díszüvegezés,lapszabászat. Fontosnak tartjuk a minőségi, színvonalas anyagok használatát. Folyamatosan arra törekszünk, hogy az általunk elkészített bútorok a lehető legnagyobb harmóniában legyenek az otthonnal.Az oldalon megtalálhatók bemutató tervek, üvegkiegészítők is.

Egyedi konyhabútor készítés

Egyedi konyhabútor készítés

Aki egyedi konyhát tervez (belsőépítész, lakberendező, bútorasztalos) tisztában kell lennie a konyhában zajló folyamatokkal, valamint a beépített konyhában rejlő lehetőségekkel, hogy megfelelő környezetet alkothasson a munkavégzéshez. A konyhabútor tervezése során nagyon fontos a kényelem és a praktikum, hiszen egy átlagos háziasszony naponta két óránál többet tartózkodik konyhájában. Egy nem megfelelően berendezett konyhában a főzés megterhelő munka, ami megfelelő konyhatervezéssel és berendezéssel kellemes időtöltéssé változtatható. Éppen ezért kiemelten fontos része a konyhabútor beépítésnek a tervezés fázisa.

Egyedi konyhabútor tervezés, kivitelezés

Egyedi konyhabútor tervezés, kivitelezés

Oldalunkon egyedi konyhabútorok tervezésével, gyártásával és beépítésével foglalkozunk. Hasznos információkat próbálunk nyújtani az egyedi bútorok tervezéséről, annak fázisairól. Reméljük, hogy ötleteinkkel segítjük az idelátogatókat. Galériánkban kizárólag az általunk tervezett és gyártott konyhákról láthatnak képeket, ezenfelül online tanácsadóink segítenek az érdeklődőknek.

Ha egy jó konyhát szeretne

Ha egy jó konyhát szeretne

Bármennyire hihetetlen Öntől függ, hogy ezt a vágyát meg tudja valósítani. Ön tudja eldönteni, milyen stílusú konyhában érezné igazán jól magát. A következő oldalon ezért mutatunk példákat. A választásnál egy pillanatig se mérlegelje, hogy ez Önnél hogyan valósítható meg. Egy gondolat vezérelje, tetszik, nem tetszik!

Hg.hu - Konyhatervezés

Hg.hu - Konyhatervezés

Általánosságban véve a hat éve alapított hg.hu internetes website mindennapjaink vizuális környezetének jelenségeit, összefüggéseit tárja a nagyközönség elé. Ez ugyanúgy vonatkozhat közvetlen lakókörnyezetünk, lakásunk, kertünk berendezésének milyenségére, bútorzatának, felhasznált építőanyagainak minőségére, használhatóságára, mint ahogyan egy nagyobb összefüggésben szemlélve vonatkozhat városunk, országunk, a nagyvilág átfogóbb jelenségeire is. Minden érdekel minket, ami anyagában, formájában,illetve elemeinek összefüggésében kapcsolódik a kortárs SZÉPSÉG-fogalomhoz. Célunk, hogy a formakultúrát a mindennapok kultúrájának részévé tegyük. A formák, a tárgyak formái összefüggenek azok használati értékével és mindannyiunk életében meghatározó szerepet játszanak. Másrészről a formából fakadó látványt a látott tárgyról kapott elsődleges és legfontosabb INFORMÁCIÓNAK tekintjük. A design elmesélhető történet a bennünket körülvevő tárgyakról.

HorányiTerv

HorányiTerv

Célunk, hogy minőségi számítógépes látványtervezési szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk megrendelőink sikeréhez, elképzeléseik elegáns bemutatásához ügyfeleik számára. Faipari mérnökként és tervezőként 10 éve dolgozom, mely idő alatt széleskörű anyag, szerkezeti és technológiai gyakorlati ismeretekre tettem szert. Ennek köszönhetően ügyfeleim elgondolásait könnyedén értelmezve, az egyes elemeket szerkezet- és anyaghűen megjelenítve törekszem a tökéletes látványterv megalkotására. Tapasztalataink a kiállítás, az egyedi ingatlan-fejlesztési projektek, irodai környezetek, irodabútorok, étterem és üzletberendezések valamint lakások látványtervezésére, lakberendezői és belsőépítészeti tervezésére és kivitelezésére terjednek ki. Emellett néhány, az értékesítéshez segítséget nyújtó szolgáltatással állunk rendelkezésükre, mint például CAD szimbólum könyvtárak fejlesztése vagy katalógus CD-k készítése. Bízom benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését és a jövőben ügyfelünkként köszönthetem Önt.

Ingyenes konyhatervezés

Ingyenes konyhatervezés

Új konyhabútort szeretnél ? Kavarog a fejedben a sok információ ? Vagy éppen tanácstalan vagy ? Egyszerűen nincs időd erre ? Ebben igyekszik segíteni a konyhatervezo.hu 1. ingyenes tervezés 2. hol vásároljunk konyhabútort (konyhastúdiók, konyhabútor-gyártók, alapanyag beszerzési források) 3. milyen konyhagépeket vásároljunk konyhabútorunkba - aktuális akciók 4. milyen mosogatók és csaptelepek közül választhatunk - aktuális akciók 5. kérdések-válaszok

Kegye Ágnes lakberendező konyhái

Kegye Ágnes lakberendező konyhái

Manapság a konyha nem csak a főzés színtere. Egy olyan helyiség, amely a legtöbb család életében, más szerepet is betölt. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mind ergonómiailag, mind pedig megjelenésében tökéletesen tükrözze tulajdonosa elképzeléseit. A lakótér harmóniájához nagyban hozzájárul a konyha stílusa is, főként a manapság divatos egy légterű lakások esetében. A stílus befolyásolja a tervezés folyamatát is, ezért praktikus, ha az ügyfélnek már nagyjából kialakult elképzelése van leendő konyhájáról. A tervező feladata, hogy a vevői igényeket összehangolja az adott stílusjegyekkel. Egy konyhabútor kényelmi fokát nem befolyásolhatja egy adott stílus, hiszen ma már mindenféle megoldásra találhatunk professzionális belső vasalatokat, amelyek megkönnyítik a konyhát használó hétköznapjait. Ezeknek a szerelvényeknek az optimális felhasználhatóságát a szakember ismeri, és javasolja. Így tehát elmondható, hogy a megfelelő kommunikáció az ügyfél és a tervező között, elengedhetetlen kelléke az álomkonyha megvalósulásának, amely nemcsak a mindennapi használatot teheti könnyebbé, hanem otthonunk díszévé is válhat.

Tuti menü