Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhastúdiók Budapesten képes leírás - Konyhabútor.tlap.hu
részletek »

Konyhastúdiók Budapesten - Konyhabútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyhabutor.tlap.hu » Konyhastúdiók Budapesten
Keresés
Találatok száma - 40 db
A te konyhabútor készítőd

A te konyhabútor készítőd

Nálunk konyhabútor odhoz mindent megvehetsz egy helyen! Háztartási gép, fogantyú, bútorvilágítás és kiegészítők. A konyhabútor alkatrészek menüben minden termékmintát, kiegészítőt megtalálsz, így akár egyedül is összeválogathatod a saját konyhabútor od. - Nincs ötleted? - Nem tudod milyen stílusú bútort keresel? - Elakadtál a lakberendezésben? - Nézd meg a képtárat! Reméljük ezzel is segíthetünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődésed kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Munkatársunk - előre egyeztetett időpontban - felkeres, ha szükségét érzed, segít konkretizálni konyhabútor odról elképzelésed. Minták, katalógusok, vagy a bútor alkatrészek menüpont alapján kiválaszthatod konyhabútorod anyagát, színét, szerelvényeit, legyen szó modern, normál vagy rusztikus konyhabútor ról. A helyszíni felmérés alapján - kettő munkanapon belül- megtervezzük konyhabútorod és megküldjük árajánlatunkat, igény esetén látványtervet készítünk. És ez eddig még mindig nem került Neked semmibe. Megrendelés esetén konyhabútorod - anyagától és méretétől függően - 3-6 hét alatt legyártjuk. A konyhabútor készítés során a szállítás, összeszerelés, gépek beépítése és üzembe helyezése többletköltséget nem jelentenek, ezek nálunk ingyenes szolgáltatások. Szabadon álló konyhák at rendelhetsz az info&opy;perfektbutor.hu email címen vagy faxon is. Beépített konyhabútor megrendelést cs

AABO Konyhabútor Stúdió

AABO Konyhabútor Stúdió

Az AABO konyhabútorok kimagasló minőségét neves világcégek élenjáró technológiai fejlesztései mellett jellemzőn 30-40 éves, fiatal és kreatív, az újdonságok iránt fogékony szakembereink garantálják. Nem túlzás kijelenteni, hogy akár a konyhabútorok működésének kifinomultságát, akár a konyhai elemek hosszú távú használhatóságát és megbízhatóságát vonjuk vizsgálódás alá, arra az egyértelmű következtetésre jutunk, hogy csúcsminőségű, mégis elérhető áron kínált konyhabútorral van dolgunk. Nézzük meg, mit is jelent mindez a gyakorlatban! Az AABO konyhabútorok frontfelületei magas minőségű overlay felülettel rendelkező CPL fóliával védettek. Ez a karc- és parázsálló tulajdonságokkal rendelkező CPL fólia jelenti a bútoriparban jelenleg elérhető legmagasabb minőséget. Legjobb tudomásunk szerint ennyire magas mechanikai és vegyi ellenállással rendelkező konyhabútort rajtunk kívül senki nem kínál a magyar piacon.

Amfi Konyha

Amfi Konyha

Az amfi konyha azzal a céllal jött létre, hogy a mai zavaros konyhabútor piacon egy letisztult, kimagasló szakmai tudással rendelkező piaci szereplő legyen, ahol nem a márkák tobzódása a cél, hanem a minőségre való összpontosítás. Cégünk komplex lakberendezést, bútortervezést, lakás átalakítást, funkcionális térszervezést is vállal ügyfelei részére. A tervek három dimenziós fotorealisztikus formában is megrendelhetők. Az amfi konyha a Miele konyhagépek specialistája, 10-15 éves szakmai tapasztalattal igyekszünk az érdeklődőket tájékoztatni, akár a gyakorlati tapasztalatok terén is hasznos tanácsokkal ellátni. A teljeskörű szolgáltatás érdekében árusítunk Miele tisztítószereket, mosogatótablettákat, porzsákokat, stb... Cégünk a Blanco termékek egyik nagykereskedője is egyben, így a bemutatóteremben széles választék tekinthető meg mosogatótálcákból, csaptelepekből és hulladéktároló rendszerekből is. Alkatrészpótlásban szintén igyekszünk segíteni. Nálunk vásárolhatnak Gaggenau, AEG, Electrolux konyhagépeket is, valamint retro KitchenAid konyhai robotot, kenyérpirítót és turmixgépet. Cégünk szlogenje: "A vevőért mindent" Reméljük felkeltettük érdeklődésüket bemutatkozásunkkal!

Atra konyhastúdió

Atra konyhastúdió

Köszöntjük Önt az ATRA Konyhastúdió elemes bútorcsalád csodálatos világában. Reméljük, ebben a rövid ismertetőben felkeltjük majd érdeklődését termékeink iránt. Hazai és Olaszországból importált bútoraink, széles választékot kínálnak, a modern és a rusztikus konyhabútorok területén egyaránt. A minden igényt kielégítő elemválaszték lehetővé teszi a bútorok egyedi összeállítását, legyen szó bármilyen különleges követelményről. Ezek tökéletes összeállításában szakképzett tervezőink, lakberendezőink segítenek, így remélhetőleg Ön is megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt az ATRA konyhastúdióban. Az egyedi konyhabútor készítésénél szabadjára engedjük elképzeléseinket, fantáziánkat. Nincsenek kötött elemek, méretek és formák. Nem kell a maradék hézagokat üresen hagyni, mivel milliméterre akkora konyhabútort készítünk amekkorát a hely,adottság vagy az elképzelésük megkíván. A bútorok többnyire furnéros, tömörfa valamint fóliás és festett mdf frontokkal készülnek. A klasszikus stílusú modelleket a tömörfából készült bükk, cseresznye, éger, juhar, fenyő, dió, gesztenye, és tölgy ajtófrontok jellemzik.

Baltex - olasz konyhabútor

Baltex - olasz konyhabútor

Családja kényelme otthona harmóniája. Olaszországban képzett lakberendezőink segítenek kiválasztani az Önnek legjobb konyhabútor megoldást. Baltex megoldás Önnek bemutatótermeinkben: 1. Stúdiószolgáltatás áruház alapterületen. 2. Olasz design lakberendezési termékek. Egyedi Baltex kollekció. » Nagyobb darabok otthona bármelyik enteriőrjébe. 3. Munkatársaink lakberendezési tanácsaikkal segítik Önt. 4. Olaszországban képzett lakberendezők segítenek kiválasztani az Önnek legjobb megoldást. 5. Az Ön által, vagy munkatársainkkal közösen megálmodott otthont megtervezzük, 3D látványterven bemutatjuk. 6. Segítünk a kivitelezésben, bútorai összeszerelésében. 7. A kiválasztott megoldásra Baltex garanciát vállalunk. 8. Kérésére újdonságainkról rendszeresen tájékoztatjuk Önt.

Boley&Merk

Boley&Merk

Német alapossággal, az ott tanultak szerint, a legapróbb részletekre is ügyelve, kifogástalan minőség igényével állítjuk össze bútorkompozícióinkat. A tervezéstől a beszerelésig teljeskörű szolgáltatással állunk vevőink rendelkezésére. 2000-ben vállalatunk lett a Cseh HANÁK Bútorgyár kizárólagos magyarországi importőre. A HANÁK Bútorgyár technikai fejlettségben, szolgáltatási színvonalban, termékválasztékban és ár-érték arányban első osztályú minőséget képvisel az európai piacon, ezért büszkék vagyunk rá, hogy megtisztelt bizalmával. Az eltelt hét évben a HANÁK bútorok Magyarországon is meghatározó szereplőivé váltak a bútor piacnak. Mára vásárlóinkban a HANÁK márkanév egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Partnereink között több, minőségi termékeiről ismert európai nagyvállalat is megtalálható: * Hanák Bútorgyár Rt. * Electrolux csoport (Zanussi, Electrolux, AEG-Electrolux) * Miele Kft. * Arrital Bútorgyár * Blanco GmbH. * Effezeta * ROYObath * Danubia Mohácsi Bútoripari Rt.

Budapest IV.ker ajtólapok

Budapest IV.ker ajtólapok

Klasszikus vákuumfóliás ajtófront Ezt az ajtófront kollekciót a klasszikus konyhabútor szerelmeseinek ajánljuk. A klasszikus ajtófront kollekcióra jellemző, hogy az ajtófront szögletes megjelenésű, és a belső, úgynevezett betét rész csíkozással, vagy anélkül készül. Ezekhez az ajtófrontok-hoz rendelhetünk fogsorléces koronalécet és oszlopfőt is, mellyel feldíszíthetjük konyhánk külalakját. Festett ajtófront A festett ajtófront kollekciónk kivitelében megegyezik a vákuumfóliás ajtófront marásmintákkal, de tetszőlegesen kérhetőek: magasfényű, és selyemfényű, vamaint matt kivitelben is. A festett ajtófrontok eladási jellemzőik szerint általában a modernebb irányzatot, a minimált követik, és ekkor csak az ajtófrontok éleit gömbölyítjük le. Tömörfa ajtófront Tömörfa ajtófrontjaink többféle fafajtából, tetszőleges méretben és pác, illetve lakkhatással készülhetnek. A tömörfa ajtófrontokat is lehetősége van Ügyfeleinknek standard és egyedi méretben rendelni. Ezek árlistáit PDF fromátumban le lehet tölteni az oldalról.

Budapest VII.ker Klasszikus Konyhák

Budapest VII.ker Klasszikus Konyhák

A klasszikus konyhabútor készítésének komoly hagyományai vannak Anglia és az USA területén. Hazánkban is egyre jobban elterjed az a nézet, hogy egy igényesen kialakított klasszikus konyhabútor készítésére egy erre specializálódott szakcéget kérjenek fel. Egy ilyen klasszikus konyhabútor minden esetben a Megrendelő igényei alapján, és a hely, valamint az építkezés során felhasznált alapanyagok legteljesebb figyelembe vételével történik. A klasszikus konyhabútor mindenképpen egy rétegigény, amiből nem lehet és nem is kell tömegterméket csinálni. Itt a felhasznált anyagok, a formák és a funkciók összepárosítása már-már művészet, egy ilyen konyha a lakás éke lehet. Természetesen egy nívós, tervezett konyha elkészítéséhez felhasznált élőmunka szükségletet nem lehet egy lapon említeni az ún. lógatós konyhákkal, amikoris egymás mellé rakjuk az elemeket és efölé is belógatunk néhányat.

Budapest XXI.ker. konyhastúdió

Budapest XXI.ker. konyhastúdió

A Csepeli Kft. 1996-ban kétszáz éves újpesti asztalos dinasztia hagyományait élesztette újjá Dunaföldváron. Célunk: fából és fapótló anyagokból, olyan igényes belsőépítészeti terek kialakítása, melyek az otthon melegét sugározzák, illetve kellemes környezetet teremtenek magunk körül. Az évtizedes hagyományoknak köszönhetően képesek vagyunk minden egyedi igényt kielégíteni. Mindehhez a hátteret a jól felkészült és felszerelt manufaktúránk biztosítja. A tradíciók tisztelete nem zárja ki a korszerű technológia alkalmazását. Számítógépes tervezésünk lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő megoldást válassza. Ebben segíti a konyhájáról elkészített és bemutatott háromdimenziós látványterv.

Hirdetés
Caracalla Konyha Stúdió

Caracalla Konyha Stúdió

A mai rohanó életben is a központ mindig a konyha, legyen szó akár kis lakásról, akár nagy családi házról. Itt összegyűlhet a család, meg lehet vitatni az élet dolgait. Nem mindegy azonban, hogy a konyha milyen benyomást kelt bennünk és vendégeinkben. Egy szép, hangulatos konyhában jobban esik a feketekávé vagy az ötórai tea is. Fontos azonban, hogy a mindennapi életben jól használható konyhánk legyen.

D&T Konyhabútor stúdió

D&T Konyhabútor stúdió

Cégünk filozófiája, hogy azok az érdeklődök és megrendelők akik úgy döntöttek, hogy igénybe veszik szolgáltatásainkat, elégedetten távozzanak tőlünk, hogy azután hazaérkezve azt a konyhát és fürdőszobát lássák viszont amiben igazán jól érezhetik majd magukat. A D& 2000 Kereskedelmi Kft 1998-ban alakult, 100%-ban magyar tulajdonú cég. Tulajdonosai a magyar építőiparban 1990 óta, meghatározó szerepet töltenek be a belsőépítészet, egyedi bútorgyártás területén. (bővebben a http://www.komplett.hu oldalon) Kereskedelmi tevékenységünknek első lépéseként hazai és külföldi gyártású, minőségi bútorok beszerzését és értékesítését tűztük ki célul. 2005-ben nyitottuk meg új 200nm-es bemutatótermünket, ahol a németországi Alno cég konyhabútorait, és a cégünk által egyedileg tervezett és gyártott D& konyha és fürdőszobabútorait értékesítjük!

Dale

Dale

Budapesti bemutatótermünkben a versenyképes árakon kínált széles választék mellett nagy szakértelemmel rendelkező, dinamikus csapatunk áll ügyfeleink rendelkezésére, egyedi konyhabútorgyártó vállalat termékeivel, valamint a bútorokkal kompatibilis, beépíthető háztartási készülékekkel. Több mint hat éve működünk, eddig más néven, mostanra sikerült megtalálnunk a cégnevünket, mellyel tovább tevékenykedhetünk a hazai és külföldi piacon egyaránt. Fő tevékenységi körünk, konyhabútor forgalmazása és a komplett belsőépítészet. Az első pillanattól kezdve folyamatosan fejlődünk, egyre nagyobb kínálattal, mindig különlegesebb igényeket elégítve ki. Különös figyelmet fordítunk szolgáltatásaink magas színvonalára, valamint ügyfeleink kívánságainak lehető legtökéletesebb megvalósítására. Az eltelt évek során sikerült elnyernünk és megtartanunk egy exkluzív ügyfélkör bizalmát, nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is pl.: Olaszországban.

Dankonyha

Dankonyha

Valószínűleg sokan lapoztunk már osztrák konyhabútor katalógusokat és csodáltuk a német konyahabútor készítők precizitását, ötletességét, színválasztékát, s nem utolsósorban a konyhabútor minőségét. Design, minőség, megbízhatóság - ez az Ön konyhabútora! Legyen merész, vagy visszafogott elképzelése a konyha berendezését illetően, a Dankonyha bútoraink között szakembereink segítségével megtalálja azt, amit megálmodott. Osztrák minőség, design - professzionális tervezői és szerelői háttér garantálja a konyhabútor hosszútávú használhatóságát.

Desidea Stúdió

Desidea Stúdió

Bútor és lámpa :: lakberendezés - világítás :: Desidea Studio - belsőépítészet, bútorok tervezése, lámpák értékesítése - világszinvonalú lakberendezési tárgyak tervezése, kivitelezése és árusítása. Konyhabútoraink: Lumina 07 Fekete és fehér színjátéka. A fekete lakkozott üvegpolcok szikrázva verik vissza a fehér falak és a krémszínű szekrények üvegajtajának fényét. * gyártó: Effe Quattro BANCO Egyszerű, kényelmes és funkcionális konyhabútor, nagy munkafelülettel. * gyártó: DADA NOMIS Exluzív konyha, világos szerkezettel, bármilyen konyhai feladatra. * gyártó: DADA Place Funkcionális és kényelmes konyha, különböző igényekre tervezve. * gyártó: DADA TIVAL Elegáns és funkcionális konyha, amely minden igényt kielégít. * gyártó: DADA OPERATIONAL COLUMN Rengetegféleképpen kialakítható, minden igényt kielégítő beépített konyha. NUVOLA Egyszerű, geometrikus konyha, visszafogott elegancia.

Édesotthon konyhastúdió

Édesotthon konyhastúdió

A konyha mindennapi életünkben fontos szerepet betöltő munka- és élettér. Teheti kellemes időtöltéssé a sütést-főzést, megfelelő elrendezésével segítve a kényelmes eszközhasználatot. Ennek létrehozásában nyújtunk mi segítséget, szaktanácsokkal, a 3dimenziós látványtervezéssel, tippekkel és ötletekkel a sok éves tapasztalataink alapján. Tőlünk egyedi tervezésű és gyártású bútorokat vásárolhat, így nem korlátozzuk szabványméretekkel. Álomtól a megvalósulásig: Konyhastúdiónkban szíves segítséget nyújtunk új konyhája megtervezéséhez: - elmondja nekünk elképzeléseit... - tippekkel, ötletekkel gazdagítjuk, minél praktikusabb helykihasználást kínálva... - amennyiben nem rendelkezik alaprajzzal, előzetes helyszíni felmérést végzünk, a pontos tervezés érdekében, majd - 3dimenziós látványtervet készítünk, így biztos lehet benne, hogy azt kapja, amit szeretne... - ezt követi a megrendelés, szerződéskötés, előleg befizetése (50%) - majd az utólagos helyszíni felmérésen történik meg a bútorok pontos méretmeghatározása és a gépészeti, építészeti egyeztetés... - ezek után indulhat a bútorgyártás saját műhelyünkben... - a kiszállítás és összeállítás, valamint a gépek beszerelése

ELMAR olasz konyhabútor

ELMAR olasz konyhabútor

A nemzetközi piacon nagy gondossággal kiválasztott magas minőségű olasz ELMAR konyhabútor gyár tervezői a magas fokú minőség és új formák mellett, olyan egyedi műszaki megoldásokat kínál, melyben figyelembe veszik a helykihasználtság fontosságát is. Így olyan mozgatható, valamint süllyesztett munkaasztalokat alkottak, amelyet más gyártóknál nem találhatóak meg.

Fantázia Konyhastúdió

Fantázia Konyhastúdió

Egyedi tervezésű és gyártású minőségi konyhabútorok. A letölthető konyhabútor tervező program segítségével megtervezheti saját konyháját. Évente több százan választják konyhabútorainkat, és egyéb termékeinket. Hogyan tudjuk ezt megvalósítani? Sikerünket nem a véletlennek köszönhetjük, öt év kemény, de lelkes munkája fekszik benne. Győződjön meg róla Ön is!

Tuti menü