Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konyhabútor linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Konyhabútor képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: konyhabutor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 273 db
101 Bútor - Ahol mindent megtalál konyhájához

101 Bútor - Ahol mindent megtalál konyhájához

A 101 Bútor egy bútor webáruház, ahol több száz cég terméke közül választhat a látogató! Weboldalunkon kategorizáltan találja meg partnereink konyhabútor termékeit. Több száz termék Gyarmat, Klasszikus, Minimal, Modern, Skandináv stílusban.

A konyha

A konyha

Az emberré válás egyik feltétele biztos, hogy az a tevékenység lehetett, amikor az őseink a természetből megszerzett táplálékból ételt készítettek. Ez a tevékenység mára művészetté formálódott, melyet szakácsművészetnek neveznek. E művészet tárgya a nyers táplálék, eszköze a különféle főzőeszközök, és felszerelések, míg művelője a szakács, helye pedig a konyha. A XX. sz. végére a konyha berendezése a lakberendezés kiemelt témaköre lett, ezért mi is kiemelt helyen igyekszünk foglalkozni különféle konyhák különféle berendezési lehetőségeivel. Míg a sütés - főzés századunk közepéig a cselédség feladata volt, napjainkban sok ember szórakozása, szabadidős elfoglaltsága, és a házigazda dicshimnuszát növelő feladat. A XIX. sz. végén még többnyire női elfoglaltság, de ma már egyre több férfi húzza ki magát, ha egy- egy vendéglátás után megdicsérik a ház főztjét. Talán ebből is adódik, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítunk a konyha kiépítésére és berendezésére. Nem ritka ma már, ha egy jól felszerelt konyha berendezése többe kerül, mint a ház más helyiségeinek berendezése. Kérjük látogasson el oldalunkra a cikk folytatásáért!

A konyha kialakítása

A konyha kialakítása

A konyha kialakítása nagyon fontos számunkra, hiszen napjaink itt kezdődnek és rendszerint itt végződnek. A reggeli tea elfogyasztása, a vacsora készítése közben érkezik haza a család nagyja és biztos, hogy a konyhában kezdődnek el a tartalmas beszélgetések.

A konyhabútor stúdió

A konyhabútor stúdió

Konyhabútor és egyéb bútor, lépcső, gardrób, beltéri ajtó, tervezése és gyártása egyedi méretben és formában. Ingyenes árajánlat és 3d látványterv készítése stúdiónkban vagy akár interneten keresztül is. Cégünk 2000-ben alakult, családi asztalos vállalkozásként. Tevékenységi körünk a faipari termékek előállítása, főképp egyedi megrendeléseket teljesítünk magánszemélyeknek és cégeknek. Fontos szempontnak tartjuk, hogy a vevőknek minőségi termékeket állítsunk elő a megrendelő elvárásainak megfelelően. 2008-ban megnyitottuk konyhabútor stúdiónkat Esztergomban, ahol bemutató konyhák, gardróbszekrény és számítógépes látványtervvel állunk a megrendelők szolgálatára. De továbbra is folytatjuk asztalos üzemünkben az egyedi beltéri ajtók, lépcsők , korlátok és más faipari termékek előállítását.

A konyhatervezés technikai sorrendje

A konyhatervezés technikai sorrendje

A technológiai sorrend igen logikus: Tárolás - Előkészítés - Tisztítás - Összeállítás - Főzés - Tálalás Tárolás: Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy először a kamra és a hűtő legyenek kéznél. Nem árt ha ezek a konyha bejáratához közel helyezkednek el, hogy a bevásárolt cuccokat könnyen elpakolhasd. Előkészítés: ezt kövesse egy munkapult felület, ahol előkészítheted a nyersanyagot. Ez legyen minimum egy 60-as elem. Tisztítás: az előkészítő részt követi a mosogató. Logikus, hogy a nyers húst, zöldséget, stb. megtisztítod, pucolod, hámozod.

A te konyhabútor készítőd

A te konyhabútor készítőd

Nálunk konyhabútor odhoz mindent megvehetsz egy helyen! Háztartási gép, fogantyú, bútorvilágítás és kiegészítők. A konyhabútor alkatrészek menüben minden termékmintát, kiegészítőt megtalálsz, így akár egyedül is összeválogathatod a saját konyhabútor od. - Nincs ötleted? - Nem tudod milyen stílusú bútort keresel? - Elakadtál a lakberendezésben? - Nézd meg a képtárat! Reméljük ezzel is segíthetünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődésed kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Munkatársunk - előre egyeztetett időpontban - felkeres, ha szükségét érzed, segít konkretizálni konyhabútor odról elképzelésed. Minták, katalógusok, vagy a bútor alkatrészek menüpont alapján kiválaszthatod konyhabútorod anyagát, színét, szerelvényeit, legyen szó modern, normál vagy rusztikus konyhabútor ról. A helyszíni felmérés alapján - kettő munkanapon belül- megtervezzük konyhabútorod és megküldjük árajánlatunkat, igény esetén látványtervet készítünk. És ez eddig még mindig nem került Neked semmibe. Megrendelés esetén konyhabútorod - anyagától és méretétől függően - 3-6 hét alatt legyártjuk. A konyhabútor készítés során a szállítás, összeszerelés, gépek beépítése és üzembe helyezése többletköltséget nem jelentenek, ezek nálunk ingyenes szolgáltatások. Szabadon álló konyhák at rendelhetsz az info&opy;perfektbutor.hu email címen vagy faxon is. Beépített konyhabútor megrendelést cs

AABO Konyhabútor Stúdió

AABO Konyhabútor Stúdió

Az AABO konyhabútorok kimagasló minőségét neves világcégek élenjáró technológiai fejlesztései mellett jellemzőn 30-40 éves, fiatal és kreatív, az újdonságok iránt fogékony szakembereink garantálják. Nem túlzás kijelenteni, hogy akár a konyhabútorok működésének kifinomultságát, akár a konyhai elemek hosszú távú használhatóságát és megbízhatóságát vonjuk vizsgálódás alá, arra az egyértelmű következtetésre jutunk, hogy csúcsminőségű, mégis elérhető áron kínált konyhabútorral van dolgunk. Nézzük meg, mit is jelent mindez a gyakorlatban! Az AABO konyhabútorok frontfelületei magas minőségű overlay felülettel rendelkező CPL fóliával védettek. Ez a karc- és parázsálló tulajdonságokkal rendelkező CPL fólia jelenti a bútoriparban jelenleg elérhető legmagasabb minőséget. Legjobb tudomásunk szerint ennyire magas mechanikai és vegyi ellenállással rendelkező konyhabútort rajtunk kívül senki nem kínál a magyar piacon.

Addere bútorok

Addere bútorok

ADDERE - minőségi egyedi bútorok tervezése és gyártása. Vállalkozásunk 2007-ben alakult egyedi bútorok tervezésére és gyártására szakosodva. Úgy gondoljuk, a stílus és a minőség nem elsősorban pénz kérdése. Munkáinkhoz megpróbálunk egy kicsit többet hozzáadni, mint ami a szakma hasonló képviselőitől általában elvárható. Létezésünk rövid ideje alatt megbízóink elégedettsége, szaporodó megrendeléseink igazolják, hogy sokak - néha extrémnek tűnő - elképzeléseivel sikerül azonosulnunk. Elsősorban konyhabútorok és tárolóegységek - beépített-, tolóajtós-, gardróbszekrények - készítésével foglalkozunk. Továbbá tervezünk és gyártunk háló-, gyermek-, fürdőszoba-bútorokat, ágyakat, üzlet- és irodabútorokat.

AHA - Abrosz, asztalterítő, tányéralátét, futó, ülőpárn

AHA - Abrosz, asztalterítő, tányéralátét, futó, ülőpárn

Az AHA - At Home Art lakberendezéssel, lakástextillel és ajándékokkal foglalkozik. Termékeink között megtalálható párna, ágyterítő, ágytakaró, szőnyeg, rongyszőnyeg, tányéralátét, asztali futó, átvető, asztalterítő, függöny, váza, abrosz, fürdőszobaszőnyeg, szappanadagoló, ajándék, ajándéktárgy, függönybojt, függönyelkötő, ajándék ötletek, törölköző, kötény, edényfogó, kesztyű, tányéralátét szett, futó szett. Ajándékozzon lakberendezési kiegészítőket és ezzel praktikus és használható ajándékot adhat legyen szó karácsonyról, születésnapról, húsvétról vagy bármely ünnepről, megtalálja a megfelelőt rokonai és ismerősei számára!

Hirdetés
Akciós elemes konyhabútorok

Akciós elemes konyhabútorok

Akciós áron kínálunk konyhabútorokat egyedi méretben! Weboldalunkon kiválaszthatja konyhabútorához szükséges elemeket, majd az összesítés után megtudhatja konyhabútora körülbelüli árát. A konyhabútort elemenként összeszerelve, és méretre vágva szállítjuk, összeszereléséhez nem szükséges más, csak egy csavarhúzó és egy fúrógép. Konyhabútorát kérheti helyszíni összeszerelés nélkül, így megspórolhatja ennek költségét.

Akrilux

Akrilux

Cégünk, a Wood-Stock 2000 Bt. fő tevékenységi köre a legkülönfélébb konyhabútor-alapanyagok forgalmazása. A corian, montelli, marotte és zodiaq minőségi, különleges, de mégis megfizethető alapanyagok kiváló szolgálatot tesznek sok éven keresztül, és konyhája ékkövei lehetnek. Masszív kialakításuknak köszönhetően nem kell tartania az erősebb külső hatások által okozott sérülésektől, így ideális választás konyhabútorokhoz, és a lakás egyéb részeibe is. Látogassa meg weblapunkat a részletekért és elérhetőségeinkért!

Aktív bútoráruház - egyedi konyhabútor

Aktív bútoráruház - egyedi konyhabútor

Konyhabútor, minimál és modern konyhabútorok. Egyedi konyhabútor készítés csúcsminőségben megfizethető áron. Mi is az az egyedi bútorgyártás? Egyedi konyhabútor készítésnél szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, nincsenek kötött elem méretek (30-as, 40-es, 60-as), sem kötött formák (72-es felső, 86-os alsó). Nem kell a maradék hézagokat takarólécekkel takargatni, ami a nem valódi egyedi bútorgyártók ismérve. Az Aktív Bútorgyártás során milliméterre akkora konyhabútor készül, amekkorát a hely vagy adottság megkíván, és pontosan olyan, amilyet Ön elképzelt.

Aktív bútorgyártás

Aktív bútorgyártás

Étkező bútor nagy választékban! Étkezőgarnitúra, étkezőasztal, étkezőszék. Modern étkezőgarnitúrák: Neste étkezőasztal "S018 asztal" 135x90cm csukva és 180x90cm nyitva Színek: wenge, cseresznye Adige étkezőszék Színek: wenge-mélybarna, wenge-fekete, wenge-beige, cseresznye-beige, cseresznye-fekete Odera asztal + 4db Mera "S115 szék" Színek: wenge, cseresznye Odera étkezőasztal "S012 asztal" 120x80cm csukva és 164x80cm nyitva Színek: wenge, cseresznye Tagus étkezőasztal Méretek: 180x100cm csukva és 268x100cm nyitva. Wenge vagy cseresznye pácolással. Tajo étkezőasztal "S016 asztal" Méretek: 150x90cm csukva és 194x90cm nyitva. Wenge vagy cseresznye pácolással raktárkészletről. Duero étkezőszék Arda étkezőszék Maredo étkezőszék További termékek weboldalunkon!

Aladdin csillárok és lámpák

Aladdin csillárok és lámpák

Termékpalettánkon az egyszerűbb lámpáktól a mesebeli csillárokig minden lámpatípust megtalál. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott lámpák és csillárok jó minőségűek legyenek és áraink megfeleljenek az aktuális piaci igényeknek. A harmonikusan megtervezett világítás nem csak otthona alaphangulatát határozza meg, hanem az Önét is. Az ideálisan megválasztott lámpa, csillár vagy akár csak egy falikar is hosszú ideig tesz szolgálatot. Mi szakértelemmel segítjük Önt a választásban. Látogasson el üzletünkbe még ma!

Allights lámpa webáruház

Allights lámpa webáruház

Az Allights partnerei olyan vezető európai lámpagyártók, akiknek termékei elismert designerek által megtervezett, egyedi stílusú, jó minőségű darabok. Bízunk benne, hogy a szépség iránti érdeklődésünkkel nem vagyunk egyedül. Termékeinkkel megoldást kínálunk mindazoknak, akik építkeznek, lakásukat újítják fel; tervezőknek, akik egy iroda, üzlethelyiség, étterem vagy szálloda világítását szeretnék megoldani; azoknak, akik kerti világítást keresnek, egy megunt csillárt szeretnének lecserélni, a környezetük hangulatát szeretnék meghittebbé tenni.

Alulfagyasztós hűtőszekrény Önnek az LG-nél

Alulfagyasztós hűtőszekrény Önnek az LG-nél

Mit keres? Egy jól funkcionáló alulfagyasztós hűtőszekrény vidámabbá tenné Önt is és kedves családját is? Az az örömteli helyzet, hogy az LG termékei között egyedülállóan jó minőséggel rendelkező alulfagyasztós hűtőszekrény van, így nem dönthet rosszul! Csapata számára a leglényegesebb mindig is az volt, hogy felhasználói a legjobb minőségű árucikkeket kapják - nem csak amennyiben alulfagyasztós hűtőszekrény kínálatáról beszélünk, hanem minden egyéb terméke vonatkozásban is.

Amfi Konyha

Amfi Konyha

Az amfi konyha azzal a céllal jött létre, hogy a mai zavaros konyhabútor piacon egy letisztult, kimagasló szakmai tudással rendelkező piaci szereplő legyen, ahol nem a márkák tobzódása a cél, hanem a minőségre való összpontosítás. Cégünk komplex lakberendezést, bútortervezést, lakás átalakítást, funkcionális térszervezést is vállal ügyfelei részére. A tervek három dimenziós fotorealisztikus formában is megrendelhetők. Az amfi konyha a Miele konyhagépek specialistája, 10-15 éves szakmai tapasztalattal igyekszünk az érdeklődőket tájékoztatni, akár a gyakorlati tapasztalatok terén is hasznos tanácsokkal ellátni. A teljeskörű szolgáltatás érdekében árusítunk Miele tisztítószereket, mosogatótablettákat, porzsákokat, stb... Cégünk a Blanco termékek egyik nagykereskedője is egyben, így a bemutatóteremben széles választék tekinthető meg mosogatótálcákból, csaptelepekből és hulladéktároló rendszerekből is. Alkatrészpótlásban szintén igyekszünk segíteni. Nálunk vásárolhatnak Gaggenau, AEG, Electrolux konyhagépeket is, valamint retro KitchenAid konyhai robotot, kenyérpirítót és turmixgépet. Cégünk szlogenje: "A vevőért mindent" Reméljük felkeltettük érdeklődésüket bemutatkozásunkkal!

Tuti menü