Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyedi konyhabútor készítők képes leírás - Konyhabútor.tlap.hu
részletek »

Egyedi konyhabútor készítők - Konyhabútor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: konyhabutor.tlap.hu » Egyedi konyhabútor készítők
Keresés
Találatok száma - 97 db
A konyhabútor stúdió

A konyhabútor stúdió

Konyhabútor és egyéb bútor, lépcső, gardrób, beltéri ajtó, tervezése és gyártása egyedi méretben és formában. Ingyenes árajánlat és 3d látványterv készítése stúdiónkban vagy akár interneten keresztül is. Cégünk 2000-ben alakult, családi asztalos vállalkozásként. Tevékenységi körünk a faipari termékek előállítása, főképp egyedi megrendeléseket teljesítünk magánszemélyeknek és cégeknek. Fontos szempontnak tartjuk, hogy a vevőknek minőségi termékeket állítsunk elő a megrendelő elvárásainak megfelelően. 2008-ban megnyitottuk konyhabútor stúdiónkat Esztergomban, ahol bemutató konyhák, gardróbszekrény és számítógépes látványtervvel állunk a megrendelők szolgálatára. De továbbra is folytatjuk asztalos üzemünkben az egyedi beltéri ajtók, lépcsők , korlátok és más faipari termékek előállítását.

Addere bútorok

Addere bútorok

ADDERE - minőségi egyedi bútorok tervezése és gyártása. Vállalkozásunk 2007-ben alakult egyedi bútorok tervezésére és gyártására szakosodva. Úgy gondoljuk, a stílus és a minőség nem elsősorban pénz kérdése. Munkáinkhoz megpróbálunk egy kicsit többet hozzáadni, mint ami a szakma hasonló képviselőitől általában elvárható. Létezésünk rövid ideje alatt megbízóink elégedettsége, szaporodó megrendeléseink igazolják, hogy sokak - néha extrémnek tűnő - elképzeléseivel sikerül azonosulnunk. Elsősorban konyhabútorok és tárolóegységek - beépített-, tolóajtós-, gardróbszekrények - készítésével foglalkozunk. Továbbá tervezünk és gyártunk háló-, gyermek-, fürdőszoba-bútorokat, ágyakat, üzlet- és irodabútorokat.

Art Innova

Art Innova

Kiváló minőségű egyedi bútorok, egyedi bútor készítés, egyedi konyhabútor készítés rövid határidővel, üzletberendezések és irodabútorok készítése kedvező áron. Ha Te is szeretnél időtálló, jó minőségű és egyedi tervezésű bútorokat versenyképes áron, akkor válaszd az Art-Innova Kft-t! Fő profilunk az egyedi bútorok készítése, mint pl az egyedi konyhabútor készítés, nappali bútorok, beépített szekrények, étkező bútorok, irodabútorok, üzletberendezések. Az egyedi bútorkészítés (tervezés+kivitelezés) mellett egyéb asztalosmunkákat is végzünk, mint pl a bútorlapszabászat. Komlói üzletünkben pedig rengeteg bútoralkatrész, valamint elektromos kéziszerszámok közül válogathatsz. Segítünk elkészíteni álmaid bútorát Szakembereink segítségével ötvözzük a saját eredeti elképzeléseidet szakértelmünkkel valamint tapasztalatainkkal, melynek eredménye a teljes mértékben testre szabott, professzionálisan kivitelezett, egyedi bútorok, illetve szolgáltatások sora lesz. Célunk, hogy ügyfeleink igényét teljes mértékben, sőt azon felül is kielégítsük, gyors, pontos és megbízható munkavégzéssel! Velünk megmutathatod egyedi ízlésedet bútoraidon keresztül, melyet mi alkotunk meg Neked!

Asztalos egyedi konyhák

Asztalos egyedi konyhák

Egyedi bútorok készítésével foglalkozunk. Megvan a technikai és szakmai hátterünk ahhoz, hogy szép, igényes és funkcionalitásában is maradandó bútorokat alkossunk. Kizárólag minőségi munkát adunk ki a kezeink közül, amivel eleget teszünk az asztalos szakma követelményeinek és ezáltal az Ön igényeinek is.

Asztalos Székesfehérvár - wildwood

Asztalos Székesfehérvár - wildwood

Asztalos Székesfehérvár, 20 éves szakértelemmel vállalja egyedi konyhabútor készítését, beépített szekrény, modern konyhák, konyhabútorok, konyhaszekrények kivitelezését, beszerelését, rövid határidővel. A legjobb minőséget kínáljuk elérhető áron. Az ügyfeleink által elképzelt egyedi tervezésű bútorokat a legmagasabb minőségű osztrák, német és magyar alapanyagokból, többek közül az osztrák Blum vasalatokkal. Célunk olyan bútorok létrehozása, melyben a vevők igényei teljes mértékben teljesülnek. Legyen ön is elégedett ügyfelünk, tegyen próbára minket!

Atico egyedi bútor

Atico egyedi bútor

Az Atico Kft. bútortervezéssel és gyártással foglalkozik. De a hagyományos asztalosműhelynél több szolgáltatásban is otthon vannak. Stílustanácsadással, lakberendezéssel és belsőépítészeti megoldásokkal is segítik megrendelőiket Így komplett megoldást nyújthatnak. Egyéni igények alapján készítenek bútorokat, faipari termékeket a legkülönbözőbb stílusban

Bandázs Bútor

Bandázs Bútor

Társaságunk több éve már a megrendelők elképzeléséhez igazodva egyéni megjelenésü termékek gyártásával foglalkozik. Munkánk során többféle alapanyagot használunk, luc,borovi fenyő, keményfák/ bükk, tölgy /, ezenkívül furnérozott és laminált forgácslapokat is, amelyeket ha szükséges felületkezelünk saját és hozott színminta alapján. Használunk üveg és tükör valamint természetes alapanyagokat is pld. bambusz rattan. Igyekszünk a legkreatívabb elképzeléseket is megvalósítani amiben lakberendezőnk készséggel áll rendelkezésükre. Kiemelten ügyelünk a bútorok precíz rögzítésére és illeszkedésére, hogy a berendezés olyan legyen amilyet megálmodott. Mi minden bútort úgy gyártunk, mintha magunknak készítenénk " A VÁSÁRLÓ A MINŐSÉG AZ ELSŐ " jelszavunkhoz igazodva. Beépített bútoraink már számos otthonban nyújtanak ideális megoldást. Tekintse meg mintáinkat , mivel a helyszíni felmérés és árajánlat ingyenes, igy minden kockázat nélkül hívjon bizalommal minket , hogy Önnek is elkészíthessük álmai bútorát.

Bedő és Társa Bútor

Bedő és Társa Bútor

A Bedő és Társa Bt egyedi bútorgyártással foglalkozik. Az egyedi bútorgyártás előnye sorozattermékekkel szemben, hogy ezek a bútorok kizárólag Önnek az Ön lakása, irodája vagy üzlete méreteihez igazodva készülnek, így minden egyes cm-t ki lehet használni. Kínálatunkban megtalálható az országban forgalmazott laminált és furnéros forgácslapok nagy része, kb. 50-60 szín, továbbá tömörfa és MDF ajtófrontok széles szín és formaválasztéka. Kedves látogatónk, ha szeretné lecserélni régi bútorait vagy új lakása berendezésén fáradozik mi segítünk Önnek. Bár Zalaegerszegen vagyunk megtalálhatók az egész megyében, sőt mondhatnánk az egész Dunántúlon és Budapesten is vállaljuk megrendeléseik elkészítését. Egy konyhabútor elkészítése ill. megtervezése pontos munkát és előkészítést igényel. Segítünk megtervezni, kiválasztani a megfelelő alapanyagokat, frontfelületet, beépített készülékeket. Termékeinkhez igyekszünk a legjobb minőségű anyagokat és alkatrészeket felhasználni ( FOREST termékek, BLUM vasalatok, FALCO, EGGER, KAINDL, KRONO forgácslapok, CSERCSICS, NETT-FRONT, SZINKRON DESIGN ajtólapok, BLANCO, TEKA termékek stb.)

Bernhardt Bútor

Bernhardt Bútor

Cégünk 1989 óta foglalkozik bútorajtók és egyéb, a bútorhoz tartozó kiegészítő termékek gyártásával. Korszerű gépeken, sok élőmunka ráfordítással készülnek a magas minőségi követelményeknek megfelelő bútorfrontok. Kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozunk, főleg tölgyfából, cseresznyefából, égerfából, bükkfából, kőrisfából, juharfából, hársfából, akácfából, szibériai borovifenyőből, valamennyi kapható furnérfajtából. Készítünk még bútorajtót MDF lapokból 3D-s marással, festve vagy fóliázva. Különleges antikolt felületek, egyedi formák és marások készítését is vállaljuk. A bútorajtókkal együtt elkészítjük az egyéb kiegészítőket is (párkány, polc, lábazat, oldalfal, takaróléc). A széles méret-, forma- és színválaszték mellett szaktanácsadással segítjük megrendelőinket a döntésben. Másik fő tevékenységünk a fűrészáru gyártás, értékesítés. Telepünkön műszárított deszka és padló található, asztalosipari és építőipari minőségben. Fafajták: tölgy, bükk, kőris, éger, hárs, akác, cseresznye, borovifenyő, lucfenyő, vörösfenyő. Bővebb információval elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére. Észrevételeit, javaslatait is itt várjuk. Bernhardt Árpád és munkatársai

Hirdetés
Bertolt

Bertolt

A Bertolt Bt. 2001-ben alakult Budapest XXIII. Kerületében, Soroksáron. A vállalkozás alapításakor a cél az volt, hogy a piaci igények pontos ismerete alapján, olyan dinamikus és fejlődőképes céget hozzunk létre, amely ügyfelei számára pontos, gyors és megbízható partnerré válik. Az évek alatt történt állandó fejlesztésekkel és minőségi munkavégzéssel, cégünk Soroksár egyik meghatározó bútorgyártó és lapszabász cégévé nőtte ki magát. A piacon elérhető legrövidebb határidővel, kedvező árfekvéssel, magas szintű tapasztalatokkal, joggal állíthatjuk, hogy a környezetünkben található bútor-asztalos cégek, közületek, vagy akár magánszemélyek szívesen járnak vissza hozzánk újabb és újabb megrendeléseikkel. Számunkra Öröm partnereink bizalmát elnyerni és minőségi munkákkal igényeiket kielégíteni. A jövőben célunk az új technológiák alapján szakembergárdánk képzése, gépparkunk állandó fejlesztése mellett. Reméljük, hogy bizalmával minél hamarabb megtisztel bennünket!

Bognár konyhabútor, beltéri ajtó

Bognár konyhabútor, beltéri ajtó

Egyedi konyhabútorok, gardróbok, hálószobabútorok, nappalibútorok, fürdőszobabútorok készítése az Ön igényei szerint. Irodabútorok, üzletberendezések tervezés készítése Győr melletti telephelyünkön.Tömörfa illetve fafurnérozott beltéri ajtók gyártása. A furnérozott a beltéri ajtóknak az előnye, hogy nem vetemednek meg. Esztétikailag is szebb, mint a tömörfa beltéri ajtó, mivel az egyes fafurnér szeletek a farönkből egymás mellől kerülnek ki, így a beltéri ajtó megjelenése egyöntetűbb.

Bútor Design Kft.

Bútor Design Kft.

A cég bemutatása Üdvözöljük az egyedi bútorok világában. A Bútor Design Kft 2001. februárban alakult, Tevékenységei: lakások, irodák, üzletek, berendezése és berendezés tervezése, külső és belső nyílászárok tervezése-kivitelezése. Az általunk tervezett és gyártott tömör-fa és műbútorok kivitelben magas minőséget és tartósságot képviselnek. Célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük otthonában, irodájában az egyedi, tetszőleges anyagból készült bútorokat, berendezési tárgyakat. A választás lehetőségét kínáljuk, ami alapján a kész előre gyártott bútorok helyett a megrendelő, részt vehet saját környezete kialakításában, formálásában. A lakossági megrendeléseink mellett készítünk berendezéseket közintézmények és cégek részére is. Az elképzelések megvalósításában minden megrendelőnknek tervező-mérnökök és lakberendezők segítenek, akik hozzáértésükkel és tapasztalatukkal az esztétikai kialakítás mellett a funkcióra és a szerkezetre is nagy gondot fordítanak. Ha van ötlete, elképzelése környezete kialakítására, vagy ha tanácstalan de szeretne valami egyedi megoldást, forduljon hozzánk bizalommal, mi megvalósítjuk.

Bútor Forrás - egyedi konyhabútor

Bútor Forrás - egyedi konyhabútor

Cégünk kizárólag egyedi konyhabútorok készítésével foglalkozik, egyetlen előre gyártott bútor sincs nálunk. Célunk, hogy ügyfeleink lakását igazán egyedivé, különlegessé, az ügyfelünk stílusához maximálisan illővé tegyünk a bútorasztalos munkánk által. Munkánkat minden esetben minőségi anyagokból végezzük és korrekt áron dolgozunk. Tevékenységi területünk Budapestre és környékére korlátozódik, vidéken nem vállalunk munkát. Budapesten rövid határidővel vállaljuk a konyhabútorok elkészítését, garanciával.

Bútor gyártás - Baja

Bútor gyártás - Baja

Vállalkozásom 1995-ben alapítottam. Elsősorban bútor tervezéssel, bútor gyártással és bútor beszereléssel foglalkozom. Döntő többségben konyhabútort, gardróbszekrényt, tolóajtós szekrényt, fürdőszobaszekrényt és fából készült tetőszerkezeteket avagy pergolákat gyártok. A bútorok elsősorban bútorlapból, festett kivtelben vagy fából készülnek. Egyedi bútorok az Ön igényei szerint! Amennyiben bútort szeretne terveztetni, gyártatni, akkor keressen meg minket és kérjen ajánlatot vagy hívjon telefonon és egy személyes találkozón megtervezzük egyedi bútorát! | butorkovacs@butorkovacs.hu | 36 30 504 9261 |

Bútorasztalos Budapesten - Konyhabútor készítés

Bútorasztalos Budapesten - Konyhabútor készítés

Mesterfokú konyhabútorok készítése minőségi alapanyagokból, húsz éves szakmai tapasztalattal, a választott anyagoktól függően 2-5 évig terjedő garanciával. Álmai konyhabútorát rövid határidővel, személyre szabottan készítjük el Önnek, igény szerinti színből és anyagból, a tervezéstől a kivitelezésig. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol személyesen is meggyőződhet bútoraink minőségéről. Nézze meg weboldalunkon a szolgáltatásainkat, egyedi látványtervezés hogyan történik, képgalériában korábban készített konyhabútorokat is megtekintheti.

Bútorgyártás Székesfehérváron

Bútorgyártás Székesfehérváron

Lévén a konyha egyszerre lakótér és munkaterület berendezésének nem csupán esztétikusnak, de mindenek előtt funkcionálisnak kell lennie. Célunk, hogy Önnek legyen elképzelése klasszikus elegáns, vagy modern egy tökéletes hely kihasználással és fejlett technológiával bíró konyhát készítsünk. Faipari szakmérnökeink számítógépes látványterv készítéssel, önökkel együtt tervezve segítik a legjobb megoldások kiválasztását. Az összes konyhai bútorstílust akár rusztikus tömörfa, vagy furnéros felületektől a vákumfóliás felületeken át a legmodernebb fém és üveg felületekig megvalósítjuk. Ötletekkel minden tudó tárolási rendszerekkel, a legkényelmesebb megoldásokkal tesszük használhatóvá és élhetővé a rendelkezésre álló teret. Forgalmazzuk az összes konyhai gépet és kiegészítőket. Az osztrák Blum cég örök garanciális fiókrendszerei pántjai vasalatai rejtőznek a szemétgyönyörködtető felületek mögött. Bemutatótermünkben szakértő kollégáink segítenek a legújabb elrendezési ötletek, és új tárolási módszerek kiválasztásában.

Bútormegoldások - Debrecen

Bútormegoldások - Debrecen

Igényes bútormegoldások építkezők és lakásfelújítók részére. Bútorasztalos szolgáltatások: konyhabútorok, nappali bútorok, beépített szekrények, gardrób szekrények, tetőtéri bútorok, falépcsők, burkolatok szakszerű kivitelezése. Válasszon kompromisszum-mentes ajánlatot! A szolgáltatások kelet- és közép Magyarországon érhetők el.

Tuti menü